header

JE MINI CONCESSIE IN Dendermonde.

Onze modellen.

Last Viewed
Bewaard

Acties.

ROUES HIVER MINI.

GENIET VAN ONZE SALONDEALS.

Bij MINI gaan de wintermaanden hand in hand met geweldige Salondeals.

Trakteer jezelf op een gloednieuwe MINI tegen een onklopbare prijs, of het nu gaat om een model uit de nieuwe MINI-familie of om een snel beschikbare MINI. Laat je verleiden door een model van de nieuwe generatie, zoals de MINI Countryman, MINI Cooper Electric of MINI Countryman Electric. Of maak van de gelegenheid gebruik om jezelf te trakteren op één van de iconische modellen die hebben bijgedragen aan de legende van het merk, zoals de MINI John Cooper Works, Clubman of Cabrio-modellen. Vraag nu een offerte aan voor het MINI-model van jouw keuze en geniet van voordelige voorwaarden, geldig vanaf december 2023.

ROUES HIVER MINI.

MINI WINTERWIELEN. NU 30% KORTING!

Regenweer of niet: ook dit najaar lonkt het avontuur, toch? Met de MINI Winterwielen kan je deze winter in alle veiligheid nieuwe horizonten verkennen. Switchen naar winterwielen biedt je trouwens een extra voordeel: je kan je MINI een nieuwe look geven met stijlvolle MINI Velgen die passen bij jouw persoonlijkheid. Geniet nu van 30% korting op MINI Winterwielen!1

ROUES HIVER MINI.

MINI WINTERACCESSOIRES. NU 15% KORTING!

Van MINI Dakboxen en MINI Sneeuwkettingen tot MINI Vloer- en Koffermatten, in ons ruime aanbod MINI Winteraccessoires vind je alles wat je nodig hebt om de winter veilig en stijlvol tegemoet te rijden. Nu met 15% korting!2 .

ROUES HIVER MINI.

NU 15% KORTING OP MINI CONNECTED SERVICES.

Gebruik de kortingscode SALON24M en geniet nu van 15% korting op 5 digitale diensten:

- Kaart Update: automatische en draadloze kaart updates
- MINI Online: maak van je MINI jouw smartphone dankzij ingebouwde simkaart
- Online Spraakverwerking: superieure spraakherkenning
- Real Time Traffic Information: sneller op jouw bestemming dankzij real time updates
- Remote Services: vanop afstand toegang tot jouw MINI

Geniet tijdelijk van 15% korting op MINI Connected Services in de MINI Connected Store met kortingscode SALON24M.3

MINI CAR CARE WINTERKIT.

MINI CAR CARE WINTERKIT.

NU VOOR SLECHTS € 45.

 

Van MINI Ruitensproeiervloeistof met antivries tot een coole MINI Ijskrabber, onze MINI Car Care Winterkit bevat alle must-have MINI Producten om een hele winter lang te shinen met jouw MINI. Nu voor slechts € 454!

MINI WINTERCHECK.

MINI WINTERCHECK.

NU VOOR SLECHTS € 65.

 

Ready, check, go! Met een MINI Wintercheck wordt jouw MINI op maar liefst 20 vitale punten gecontroleerd, gecheckt en gedubbelcheckt voor een zorgeloze rit naar de winterpret. Nu voor slechts € 65 €5!

ROUES HIVER MINI.

MINI ROAD ASSIST 24/7. VOTRE GARANTIE DE MOBILITÉ. PARTOUT, EN TOUTE CIRCONSTANCE.

Vous prenez la route avec votre nouvelle MINI ? A vous le plaisir de conduire sans soucis ! Un accident ou une panne ? Avec MINI Road Assist, vous bénéficiez de l'Assistance MINI gratuite, 365 jours par an, 24 heures sur 24, dans toute l'Europe. Et ce n'est pas tout : si vous faites effectuer votre entretien dans le réseau officiel des concessionnaires MINI dans le respect des intervalles d'entretien prédéfinis, vous bénéficiez d'une assistance gratuite à vie partout en Europe. 

Bon à savoir : désormais, vous pouvez bénéficier d'une assistance encore plus rapide grâce à l'App MINI. Celle-ci vous permet de demander de l'aide immédiatement, tout simplement à l'aide de votre smartphone.

NICE TO MEET YOU AGAIN.

MINI AANWEZIG OP ZOUTE GRAND PRIX IN KNOKKE.

Van donderdag 5 tot zondag 8 oktober tekent MINI present op het meest prestigieuze auto-event van het jaar: Zoute Grand Prix. Je vindt de MINI stand in de tent van Zoute Gallery op het strand van Knokke-Heist, recht tegenover het Albertplein. Kom langs en ontdek er de nieuwste MINI modellen: de gloednieuwe MINI Cooper Electric en de gloednieuwe MINI Countryman.

Ook te zien: een MINI Classic geïnspireerd op het Monte Carlo model en een MINI Classic gesigneerd door David Bowie.

Kom ze ontdekken!

MINI 5 YEAR PLUS SERVICES.

MINI 5 YEAR PLUS SERVICES.

Je trouwe MINI? Die staat garant voor dat typische MINI plezier en laat je nooit in de steek. Daarom verdient hij dan ook de beste zorgen. En bij MINI is zorg dragen gelijk aan kosten sparen. 

Nu je de eigenaar bent van een MINI die minstens 5 jaar oud is, komen de MINI 5 Year Plus Services als geroepen. Het tarief is dé garantie om ook de volgende jaren blindelings te kunnen vertrouwen op je MINI.

https://www.mini.be/nl_BE/home/mini-next/mini-used-car-next.html

MINI Service Inclusive used car.

Altijd je budget in handen.

Wat heeft je MINI nodig? Een goed onderhoudsprogramma. Wat heb jij nodig? Een goed onderhoudsprogramma zonder onverwachte servicefacturen. Gelukkig is dat exact wat MINI Service Inclusive used car inhoudt. Met een eenmalige betaling heb je je servicebudget altijd zelf in de hand. Dit dekt alle* kosten voor onderhoud,. 

MINI Electric

CHARGED WITH PASSION.

DE MINI ELECTRIC.

De eerste volledig elektrische MINI luidt een geladen evolutionaire stap in, waarmee de handling als een kart en het iconische MINI design worden samengebracht met een vastberaden duurzaamheid. De kenmerkende agiliteit en acceleratie blijven hetzelfde. Met nog steeds de geliefde positieve houding. Maar daarnaast is het nog veel meer. Het is MINI op z'n meest intens – inspirerend op een heel nieuw niveau. Schakel om naar een nieuwe elektrische lifestyle.

MINI Used Car NEXT.

2 JAAR GARANTIE OP EEN TWEEDEHANDS MINI.

PERFECTE CONDITIES VOOR EEN NIEUWE START.

Alleen het beste: het MINI kwaliteitslabel. De tweedehands MINI's van MINI Used Car NEXT zijn onze paradepaardjes. 360°-keuring en een uitgebreid gedocumenteerd serviceverleden. Met een MINI Used Car NEXT geniet u van absolute topkwaliteit.


Actie geldig van 01/12/2023 t.e.m. 29/02/2024 op alle MINI Lichtmetalen Winterwielen set bij de aankoop van een nieuwe wagen zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Excl. montage. Onder voorbehoud van wijzigingen.

 

2 Actie geldig van 01/12/2023 t.e.m. 29/02/2024 op alle MINI Dakboxen, MINI Ski- en snowboardhouder uittrekbaar, MINI Dakdragers, MINI Sneeuwkettingen en MINI Allweather Vloermatten zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Excl. montage. Onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Actie geldig van 01/12/2023 t.e.m. 29/02/2024. Alleen online. Services onder voorbehoud van beschikbaarheid en compatibiliteit met je MINI. 15% korting is toegepast, korting afhankelijk van de service. Connected Service Voorwaarden zijn van toepassing.

 

4 Actie geldig van 01/10/2023 t.e.m. 29/02/2024 zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere lopende acties. Vermelde prijzen zijn 21% BTWi. Onder voorbehoud van wijzigingen.

 

5 Het vullen van de koelvloeistof, de ruitensproeier, de motorolie en de AdBlue wordt op verzoek uitgevoerd en afzonderlijk in rekening gebracht. Vermelde prijzen zijn 21% BTWi.